Bakery

De liefde voor het koken is er altijd al geweest. Pas later ontwikkelde ik de passie voor het bakken. Toen ik kinderen kreeg begon ik met het maken van koekjes en cupcakes. En op verjaardagen staat er altijd eigen werk op de taartschaal!

Natuurlijk heeft mijn deelname aan het televisie programma Heel Holland Bakt, seizoen 2017 mij een enorme boost gegeven. Ik heb er heel wat nachtelijke studie uurtjes ingestoken om meer te leren over de materie van het bakken. De opdrachten die we in de tent moesten bakken waren uitdagend, het heeft me grote stappen verder gebracht en nu? Is niks me meer te gek! Van een Hollandse koekjes taart tot een Franse citroen meringue, ik tover ze zo uit mijn oven.

Dus als je iets te vieren hebt? Een huwelijk, 50ste verjaardag of een babyshower? Voor elke gelegenheid bak ik taart. Heb je speciale wensen? Laat mij dat even weten en samen bespreken we de mogelijkheden.

 

Na al deze zoetigheid zelf zin gekregen om te bakken? Bekijk ook de workshops die ik geef! En de Diners die ik serveer! Wil je een Hightea, Vergadering, of een Babyshower verzorgd door mij? Als je gaat trouwen, bak ik natuurlijk graag je bruidstaart.

Denk eens aan een kadobon, als je iemand anders wil verrassen!