Bruidstaart

…WEDDINGBELLS…

 

Hebben jullie trouwplannen? Van harte GEFELICITEERD!

 

‘By INE Passie & Ambacht’ ben je aan het juiste adres voor een Bruidstaart voor jullie mooiste dag! 

 

Omdat een bruidstaart erg persoonlijk is en er veel over te bespreken valt kan je contact met me opnemen om jullie wensen helemaal door te spreken.

Bij een serieuze interesse kunnen we een Bruidstaart proeverij inplannen, ik laat je mijn bijzondere smaakcombinaties proeven, of houden jullie het liever iets veiliger? 

 

Mijn werk is ambachtelijk, ik bak mijn taarten ‘from scratch’ en heb mij verdiept in de prachtige patisserie bereidingen om mijn taarten naar een hogere klasse te kunnen brengen. 

Natuurlijk kan ik naast de bruidstaart ander gebak zoals de prachtige tartelletes die naast een hoge sierwaarde verrukkelijk smaken, of cup cakes voorzien van dezelfde bijpassende decoratie als de taart.

Een sweet table, of een tafel vol verschillende taarten in de sfeer van jullie trouwdag is ook een lust voor het oog

 

Ik breng de bruidstaart persoonlijk naar de trouw locatie en bouw de taart ter plaatse op, zo ben ik er zeker van dat alles goed verloopt!

 

Laten jullie het aansnijden van de Bruidstaart aan mij over?

Wanneer het moment daar is nodig ik jullie als kersvers bruidspaar uit en vertel aan de gasten wat ik heb gemaakt om daarna het eerste puntje uit de taart door jullie te snijden.

 

Verder zorg ik voor een perfect Taart & Toost moment op jullie trouwdag!